Kantinetjenester

Vi er opptatt av å formidle sunne og næringsrike retter, lokale leverandører og topper det med høy servicegrad.

Fleksibelt

Vi skreddersyr kantinetjenester etter behov og fasiliteter.

Fordeler

Vi er også involvert i restaurantene The Shack og På Kornet som gir våre kunder gode rabatter.

Ferskt

Kvaliteten på råvaren setter standarden. Derfor har vi alltid ferske råvarer og nystekte brød.

Variert

Vi er opptatt av variasjon i våre kantiner og arrangerer derfor temauker, popups og annet moro.

Kantinen – det gode

samlingspunkt

Vi er vårt ansvar bevisst! Hver eneste dag jobber vi for at våre bespisende gjester skal oppleve lunsjen som dagens høydepunkt. Servere de samme gjestene hver eneste dag stiller store krav til våre medarbeidere i form av variasjon, råvareutvalg og spennende temauker. Slik jobber vi for at lunsjen ikke skal føles statisk.

Våre dyktige medarbeidere, våre gode underleverandører og våre konsepter legger grobunn for et spennende kantinekonsept for din bedrift.

De aller fleste har forskjellige ønsker og behov for sin kantine, sammen med deg skreddersyr vi akkurat den kantinen du ønsker!

Liten kantine?

Mindre bedrift med begrensede kjøkkenfasiliteter? Hvorfor ikke gjøre en fleksibel løsning. Kombiner renholdet med enkel kantinedrift. Da utfører vår medarbeider renholdet, og når det er tid for lunsj settes den frem. Få mest ut av ressursene!

Hvorfor velge oss?

Pop-ups/temadag

I samråd med oppdragsgiver tilbyr vi spennende pop-ups hvor våre restauranter kommer ut og tar over kantinen for en dag. Vi arrangerer også temadager med våre trofaste leverandører.

Råvarer

Vi bruker ferske råvarer i sesong, disse
tilstreber vi å få levert fra lokale
produsenter. Et godt måltid starter med råvarene.

Matsvinn

Vi tilbyr våre gjester å kjøpe med seg restene fra varmmaten hjem i porsjons- pakker. Slik reduseres matsvinnet, og gir oss mulighet til å starte på blanke ark med nye råvarer neste dag.

Inntrykk

Når gjesten utbryter «Dette så godt ut», da er vi der vi skal være. Vi legger derfor mye fokus i presentasjon og variasjon slik at kantinen ikke skal oppleves som statisk.

Ansattfordeler

Alle ansatte i din bedrift får rabatt-kort på 10% på maten hos The Shack og På Kornet.

Kunsterisk frihet

Vi trør ikke oppskrifter over hodene på våre kokker, vi ansetter kokker som leverer best med kunstnerisk frihet. Det merkes på sluttproduktet.

Be om uforpliktende befaring