Dette sier kundene om oss

“R&K Service har vært vår foretrukne partner siden 2008. De er etter vår erfaring et firma som har kunden i fokus, og scorer høyt på at de er lokale og har liten organisasjon. Det gjør at de har kort responstid på ting som kan forandres/forbedres. Vår scope of work var på ca 20 sider og vi har ikke mange avvik på disse krav. R&K har høyt fokus på våre krav og et høyt faglig nivå sammenlignet med andre aktører som vi har erfaring med.”

Hans OlavesenSubsea 7

“Hils alle som var her og vasket under Disney on Ice og takke for en kjempegod innsats. De har virkelig stått på og klarte å holde arenaen fin under hele perioden, kjempebra jobba!”

Petter NystrømDNB Arena

“Vi bruker R&K Service i vår kantine, og er kjempe fornøyd med spennende mat og hyggelig personale. Sjeldent opplever man så serviceinnstilte mennesker i en kantine. De er genuint opptatt av å gi oss en opplevelse av å være velkommen. Dessuten er kantinen alltid ren, som er veldig viktig for meg personlig. I tillegg bestille jeg ofte lunsj fra R&K Service til møter osv. Jeg er alltid imponert med rask, vennlig service, og ikke minst god og sunn mat. Kan anbefale R&K Service på det høyeste.”

Charl MareeCapgemini

“Bilhuset på Forus har siden de åpnet et av Nordens største bilhus hatt et samarbeid med R&K Service mht renhold og kantine drift. R&K Service tok utfordringen på strak arm når vi ba dem finne synergier mellom kantinedrift og renhold, og sammen har vi funnet frem til et godt samarbeid som også har vist seg å være økonomisk gunstig. ”

Hege EideKverneland Bil